Velkommen til.

Folkebevægelsen For Social Retfærdighed er en tværpolitisk bevægelse. Gruppen vil arbejde på at gøre opmærksom på de sociale skævheder, der sker i hele Danmark. Via ikke-voldelig aktivisme vil vi gøre borgerne opmærksom på den manglende sociale retfærdighed.

onsdag den 13. januar 2016

kære Regering !! og Øvrige politikere. !!

I står for at reformere Danmark i disse år. I sidder i jeres slot og har rullet ned så i ikke kan se os. Men vi er her. Vi lider og hulker i pudebetrækket om natten ( hvis vi da har en seng at sove i ). det gør vi fordi vi er syge, ledige, flygtninge, ældre eller børn der er tvangsanbragt eller spændt fast inden psykiatrien. Det er OS der holder for, fordi i vil sænke topskatten.

I har gennem flere år skåret og skåret i velfærden blandt de mest udsatte, for at fordele det hos de mere velbjærgede. Med kirurgisk skarphed har i ramt dem som i ønsker ikke skal være her.

Vi har nu en rigtig god og en rigtig dårlig nyhed til jer.
Den gode er at jeres politik virker.

Vi ser nu allerede de første dødsofre for jeres planer. disse to hjemløse behøver i ikke længere bekymre jer om. De er døde af kulde fordi der efterhånden er så mange hjemløse at der ikke er plads på herberg mere.
Det er vel det i ville ! væk med dem. de jages rundt fra gadehjørne til gadehjørne eller fra bænk til bænk, hver gang de forsøger at få en hvil. Man indretter sågar bænkene så man ikke kan sove på dem.
Er der noget at sige til at vi tror i vil slå dem ihjel. Nu er det så lykkedes i fik slået 2 ihjel i kulden så nu må i jo være glade det VIRKER !!

De bliver ikke de sidste, bare vent!! Til efteråret når jeres nyeste reformer virker så vil der sikkert også være børn blandt ofrene, når også helt almindelige børnefamilier sættes på gaden, på grund af det såkaldte MODERNE kontanthjælpsloft. Folk må simpelthen sove i frostvejr udendørs, hvor de bedst kan finde en smule ly. det er jo ikke fordi der ikke er huse nok man kunne indrette. det er heller ikke fordi vi ikke har råd til velfærd. vores betalingsbalance ser godt ud, og kommunerne har sparet formuer op som de bare ikke må bruge. Det er jo heller ikke fordi der har været skortet på advarsler fra eksperter, og selv venstre borgmestre er rystet over de sidste tiltag som vi først rigtigt ser til næste år.

GLÆD jer kære folkevalgte SÅ bliver der fest på de bonede gange. i Vil kunne køre i jeres vilde luksusbiler og sidde i jeres luksushuse på kadaverne af alle de døde hjemløse, syge som har begået selvmord, ledige som arbejder gratis, i det hele taget en befolkning som er fastlåst og paralyseret af angst, så i ikke møder nogen modstand.
den dårlige nyhed er (og masser af eksperter er enig)

At ulighed skaber modstand og med ulighed forsvinder sammenhængskraften og hvis tilstrækkeligt mange mennesker bliver frataget alt skal der bare en lille gnist til at sætte gang i et oprør. Der er ikke nogen som kæmper så hårdt som hvis de står med ryggen mod muren og intet har at miste. Man har set det i rigtigt mange lande historisk set.

SÅ NYD DET MENS I KAN !!

Hvis ikke i tænker alle ind i sammenholdet betaler vi alle en pris på lang sigt .


Venlig Hilsen
Folkebevægelsen for social retfærdighed


BT:
To hjemløse Frosset ihjel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar